ABOUT ME

Mijn naam is Kim van Dijk, ik ben een alleenstaande moeder van een prachtige dochter en woon in het groenste stukje van hartje Groningen. Ik heb altijd administratief werk gedaan met veel plezier, maar na 3 jaar voor mn dochter te hebben gezorgd kreeg ik weer de kriebels om iets te doen en heb ik besloten iets te gaan doen waar ik passie voor heb. 

Het klinkt altijd wat idealistisch om te zeggen dat je van je hobby je baan wilt maken vind ik, maar wie niet waagt wie niet wint toch? 

Ik ben super creatief, heb altijd wel een project gaande waar ik mee bezig ben. Die varieren van knuffels of speelgoed maken voor m'n dochter op allerlei verschillende manieren of echte klus projecten voor in huis zoals een hoofdeinde voor het bed maken van een antieke deur of oude meubels opknappen. Maar dat is natuurlijk niet alles, want ook op de computer kan ik me uren verliezen. Of het nu gaat om het creeren van avatars voor games, logo's of tatoeages zolang ik ergens mn creatievieteit in kwijt kan ben ik in mn sas.

En dus nu dit idee, mensen helpen met het opzetten van hun bedrijf in de digitale wereld, of gewoon verbeteren en mooier maken van hun bestaande website. Nieuwe bedrijven helpen een huisstijl te creeren of gewoon alleen hun logo maken. Eigenlijk dus gewoon met mijn creatieviteit een ander helpen. En daar dan ook nog voor betaald voor krijgen? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn..

OPENINGSTIJDEN

 

Ma-Vrij 9.00 - 17.00

dutchkdesign@gmail.com


Tel: +31 (0) 6 48966601

© 2014 by Dutch K Design. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now