OPTIONS

Om uw bedrijf professioneel over te laten komen helpt het om een mooi logo te hebben en een nette site. Dit zijn visitekaartjes voor uw bedrijf en zullen helpen klanten binnen te halen en een goed imago op te bouwen.

Als startend bedrijf heeft u natuurlijk al genoeg aan uw hoofd en is het fijn als u deze dingen uit handen kunt geven. De service die ik bied is simpel.

Ik kan een logo, of een website voor u maken en als deze eenmaal is opgezet krijgt u de regie zelf in handen. Ik maak gebruik van een systeem die erg makkelijk aan te leren is en met aanwijzingen van mij kunt u daarna zelf uw website onderhouden. Op deze manier heeft u maar eenmalige opzetkosten. Ook een bijpassend emailadres kan ik voor u verzorgen. Voor een prijsopgave kunt u het contactformulier invullen.

logo's

 

In overleg met u over uw specifieke wensen en eigen ideeen zal ik een aantal ontwerpen aan u voorleggen. Het hele proces gaat volledig in overleg zodat u zeker weet dat u straks het logo heeft wat precies bij uw bedrijf past.

website

 

Alles is mogelijk, of u nou een online shop heeft, een informatieve website of een blog. Wilt u snelkoppelingen naar Paypal of social media? Een FAQ pagina en contactformulier? Geen probleem, in overleg met u maak ik alles voor u mogelijk.

 

email

 

Als u een domeinnaam heeft bedacht help ik u deze te registreren. Hier hoort natuurlijk een emailadres bij, zoals info@uwdomeinnaam.nl. Ook dit kan ik voor u opzetten en zorgen dat dit geintergreerd is in uw website door middel van bijvoorbeeld een contactformulier.

OPENINGSTIJDEN

 

Ma-Vrij 9.00 - 17.00

dutchkdesign@gmail.com


Tel: +31 (0) 6 48966601

© 2014 by Dutch K Design. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now